Kaj Rietberg

Mountainbike en Front-end enthousiast

Mijn nieuwe weg User Experience (2013)

Datum geplaatst:

De meesten die dit lezen weten dat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Ik ben op zoek naar iets dat beter bij mij past. Al jaren ben ik verslingerd aan het WereldWijdeWeb, dus waarom niet hiervan mijn werk maken. Ik heb het al eerder geprobeerd, maar een eigen bedrijf en daarnaast leraar zijn, dat lukt mij niet. Beiden vergen veel aandacht, beiden kosten veel energie. Daarom toen besloten om mij alleen te richten op het leraar zijn. Ik merkte al snel dat dit het niet ging worden.

Via loopbaancoaching aan het nadenken, soms te snel, maar ik was onderweg. Het voelde vaak niet prettig, ik ben iemand die slecht kan genieten van de weg ergens naar toe, Ik wil er gelijk al zijn. Gelukkig ging het genieten van de weg ergens naar toe steeds beter. Door de loopbaancoaching heb ik juist veel geleerd over mij als persoon en niet zozeer over werk dingen.

Juist die persoonlijke dingen hebben mij veel gebracht. Na besloten te hebben iets in de ict te gaan doen, besloten dat dit iets met webontwikkeling werd en dat webontwikkeling uiteindelijk User Experience gaat worden. Dat is dus mijn doel: UX. Nu weet ik mijn doel en ga ik de weg er naar toe uitstippelen. Ik heb al idee├źn, maar de komende tijd ga ik mijn actieplan invullen hoe ik daar ga komen. Ik heb er zin in. Een nieuwe weg.

Wil je reageren op dit bericht, hit me up on Linkedin of mail mij kaj@kajrietberg.nl.